VIZIUNE

Conceptul pe care vi-l oferim se remarcă printr-o compartimentare excelentă, materiale de înaltă calitate precum și design-ul special datorat experienței și dedicării dezvoltatorului și a echipei de arhitecți.

CALITATE

Calitatea reprezintă pentru noi cel mai important atuu dar și o provocare pe care ne-am asumat-o și am dus-o întotdeauna la bun sfârșit. Casele din Chiajna pe care le-am construit au devenit cămine confortabile pentru sute de clienți mulțumiți.

CONFORT

Proiectul nostru ține cont de cerințele legate de confort ale clienților. Zona în care sunt amplasate este una ce permite ușor accesul către zone comerciale, metrou și mijloace de transport în comun. Așa că vilele de vanzare in Chiajna sunt concepute astfel încât să asigure tot confortul unui cămin modern, având un design plăcut, dar și practic în același timp.

SIGURANȚĂ

Confortul și siguranța sunt strâns legate. În casele din Chiajna ale Dom Residence beneficiați atât de siguranța unei construcții de calitate ce va fi în familia dumneavoastră pentru generații precum și de o amplasarea într-o zonă rezidențială sigură, aflându-vă, în același timp, la câteva minute de oraș.

ANGAJAMENT

 • Vom livra mereu proiecte rezidențiale de calitate, la prețuri corecte.
 • Ne vom asigura că termenele de livrare sunt respectate.
 • Vă vom fi alături pe tot parcursul achiziției dar și după pentru eventuale probleme.

PREZENȚI DIN 2006

LINIȘTE – CONFORT – SIGURANȚĂ

0
PROIECTE FINISATE
0
PROIECTE NOI
0
CLIENTI
0
ACCESARI
PARERI
 • Ana
  Ana, MedicAici am gasit tot ce caut de aproximativ 4 ani: liniste, siguranta, calitate-pret, colaborare si ajutor maxim din partea dezvoltatorului. 
As recomanda complexul DOM Residence fara sa stau pe ganduri, este o alegere perfecta din toate punctele de vedere.
 • Victor
  Victor, MANAGERPreturile accesibile si imobilele bine facute au fost motivele pentru care m-am mutat aici acum 6 luni. De asemenea am beneficiat de ajutorul specialistilor DOM Residence pentru personalizarea vilei. Cel mai mult imi place curtea si spatiul generos. Am recomandat acest complex si prietenilor mei si 2 dintre ei au si cumparat.
 • Mihai
  Mihai, ITM-am mutat aici acum 1 an. Imi place ca vila este spatioasa, complexul este foarte curat, este o zona linistita, fara trafic aglomerat si ca se ajunge foarte usor in centrul orasului. Recomand DOM Residence pentru atmosfera placuta, vecinii civilizati si curatenia din cadrul si din jurul Complexului.
without
http://case-chiajna.ro/wp-content/themes/imperio-1/
http://case-chiajna.ro/
#95acbd
style4
paged
Loading posts...
/home/vilechia/public_html/case-chiajna.ro/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
on
Enter your email here
off
off